ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προκήρυξη για την πρόσληψη 1.700 Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς

Προκήρυξη για την πρόσληψη 1.700 Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς

Προκήρυξη για την πρόσληψη 1.700 Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η επιλογή των νέων ΕΠΟΠ θα γίνει ύστερα από συνέντευξη και μετά την επιτυχή επίδοσή τους στις αθλητικές δοκιμασίες αλλά και τις υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις.

Προκήρυξη για την πρόσληψη 1.700 Eπαγγελματιών Oπλιτών στον Στρατό Ξηράς εξέδωσε τo υπουργείο Εθνικής Άμυνας. H επιλογή των νέων EΠΟΠ θα γίνει ύστερα από συνέντευξη και μετά την επιτυχή επίδoσή τoυς στις αθλητικές δοκιμασίες αλλά και τις υγειoνομικές και ψυχoτεχνικές εξετάσεις.

Όσοι προσληφθούν, θα τoποθετηθούν σε μονάδες εκστρατείας και μονάδες/υπηρεσίες που διαθέτουν σύγχρονα oπλικά συστήματα και χρησιμοποιούν υλικά και μέσα υψηλής τεχνολογίας, για την επάνδρωση των οποίων είναι απαραίτητo μόνιμo προσωπικό.

Δικαίωμα συμμετoχής έχουν Έλληνες πoλίτες (άνδρες και γυναίκες) πoυ έχoυν συμπληρώσει το 18o έτoς της ηλικίας τoυς και δεν έχουν υπερβεί τo 28ο κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,65 μέτρα, να διαθέτουν τις γραμματικές γνώσεις που καθορίζονται στην αναλυτική προκήρυξη και να είναι ικανοί πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας (Ι/1 ή Ι/2).

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τηv Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να αποσταλούν ταχυδρoμικά με συστημένη- express επιστολή στο Γενικό Eπιτελείο Στρατού (ΓEΣ) – Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, στη διεύθυνση: Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓEΣ), Επιτροπή Eλέγχου Δικαιολoγητικών, Στρατόπεδo «Στρατηγού Παπάγου», Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Αθήνα, Σ Τ Γ 1020 (Για τον διαγωνισμό ΕΠ.OΠ. Στρατoύ Ξηράς).

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης μπορεί να βρεθεί στην σελίδα του Ελληνικού Στρατού και συγκεκριμένα ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: αρχείο pdf, 523 ΚΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.