Ο Α/ΓΕΣ στην 1η Στρατιά και στην περιοχή ευθύνης του Β’ Σώματος Στρατού

Ο Α/ΓΕΣ στην 1η Στρατιά και στην περιοχή ευθύνης του Β’ Σώματος Στρατού

Ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, στο πλαίσιο της παρακολούθησης δραστηριοτήτων και των τακτικών…

O Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, στο πλαίσιο της παρακολούθησης δραστηριοτήτων και των τακτικών επαφών του με το προσωπικό, θα επισκεφθεί κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2008 το Στρατηγείο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, τις εγκαταστάσεις όπου προγραμματίζεται να εγκατασταθεί η South East European Brigade (SEEBRIG) και Σχηματισμούς – Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης του Β΄ΣΣ.

Συγκεκριμένα ο Α/ΓΕΣ, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008 θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου «ΣΧΟΙΝΑ» στον Τύρναβο, στις οποίες θα φιλοξενηθεί και θα λειτουργήσει η SEEBRIG.

Η μετεγκατάσταση της Ταξιαρχίας, η οποία από το έτος 2007 εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, προγραμματίστηκε να  πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2011.

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008, ο Α/ΓΕΣ θα επισκεφθεί αρχικά το Στρατηγείο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ για ενημέρωση και παροχή κατευθύνσεων στο προσωπικό.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την 33η και 34η Μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες, στο Πολύκαστρο και Γιαννιτσά αντίστοιχα, για παρακολούθηση δραστηριοτήτων και παροχή κατευθύνσεων στο προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008 ο Α/ΓΕΣ θα επισκεφθεί την 1η Ταξιαρχία Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών στη Ρεντίνα και την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία καθώς και το Ειδικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Αγώνα Κατοικημένων Τόπων και Ειρηνευτικών Αποστολών (ΕΚΕΑΚΤΕΑ) στο Κιλκίς, για παρακολούθηση δραστηριοτήτων και παροχή κατευθύνσεων στο προσωπικό. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.