ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΗ Ζ’ ΜΑΚ ΚΑΙ ΕΤΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΗ Ζ’ ΜΑΚ ΚΑΙ ΕΤΑ

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκαν τα εξής:

1. Στις 26 Νοε 2008, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Γράψας συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ   Αντιστράτηγο Δημήτριο   Βούλγαρη, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο « Καλλίνσκη».

2. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής έγινε ενημέρωση από το Δκτη της 13ης ΔΕΕ για την αποστολή, οργάνωση, τις δυνατότητες και την υλοποιούμενη εκπαίδευση από τη Ζ’ ΜΑΚ και το ΕΤΑ. Στη συνέχεια ο Α/ΓΕΕΘΑ παρακολούθησε τις παρακάτω  δραστηριότητες:

   – Ρίψη λέμβων από Ε/Π CH-47D

   – Ρίψη-περισυλλογή 2 ζευγών Υποβρυχίων Καταστροφών από Ε/Π UH-1Η

   – Ρίψη Δυτών από ελαστικές λέμβους-υποβρύχια διείσδυση και έξοδος σε εχθρική ακτή.

   – Αναρρίχηση-Καταρρίχηση καταδρομέων με ταυτόχρονη εκτέλεση πυρών

   – Ασκήσεις αυτοάμυνας και άλμα ελεύθερης πτώσης από Ε/Π CH-47D

   – Αποσυσκευασία και ανάπτυξη λέμβου-φόρτωση υλικών για ανάληψη αποστολής

   – Ταχεία καταρρίχηση από Ε/Π

   – Εκπαίδευση των υποψηφίων δυτών στο σχολείο Δυτών

3. Ο Α/ΓΕΕΘΑ, αφού διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της εκπαίδευσης και το υψηλότατο ηθικό του προσωπικού, ευχαρίστησε τους αξιωματικούς και οπλίτες για τις προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου η εκπαίδευση να είναι σε υψηλότατο επίπεδο και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για την επιτυχή εκτέλεση της πολεμικής αποστολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτοραφίες διατίθενται στο διαδικτιακό τόπο του ΓΕΕΘΑ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.