ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ορκωμοσία ΥΕΑ

Ορκωμοσία ΥΕΑ

 Από το ΓΕΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:  Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης παρέστη, συνοδευμένος από τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Βούλγαρη, στην Τελετή Ονομασίας-Απονομής Πτυχίων των Υποψηφίων Εφέδρων Ανθυπολοχαγών (ΥΕΑ) της 2008 Γ΄ ΕΣΣΟ στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο κ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, για να καλωσορίσουμε και να συγχαρούμε για την επιλογή τους τα νέα –μετά από λίγους μήνες- μέλη της οικογένειας των Εφέδρων Ανθυπολοχαγών. Το μήνυμα που θέλω να τους μεταφέρω είναι ότι τόσο η Πολιτική, όσο και η Στρατιωτική Ηγεσία είμαστε στο πλευρό τους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους, καθώς και Καλά Χριστούγεννα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.