Εκδήλωση για ανταλλαγή ευχών και επίδοση δώρων σε αεροδρόμια της 1ης ΤΑΞΑΣ

Εκδήλωση για ανταλλαγή ευχών και επίδοση δώρων σε αεροδρόμια της 1ης ΤΑΞΑΣ

Από το ΓΕΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Από το ΓΕΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, στις 31 Δεκεμβρίου 2008, τα αεροδρόμια της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1ης ΤΑΞΑΣ), στο Στεφανοβίκειο, στα Μέγαρα και στην Αλεξάνδρεια, γέμισαν από τις οικογένειες των στελεχών, που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον ερχομό του καινούργιου χρόνου. Μεγάλη ήταν η χαρά των παιδιών, τα οποία αρχικά διασκέδασαν στον παιδικό χορό που οργανώθηκε και στην συνέχεια πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη, που ήρθε με ελικόπτερο ΧΙΟΥΙ. Παράλληλα κατόπιν προσκλήσεως της Ταξιαρχίας, αριθμός αποστράτων Αξιωματικών, επισκέφθηκε τα κατά τόπους αεροδρόμια για να μοιραστεί με τους ενεργεία πιλότους ένα κομμάτι πρωτοχρονιάτικης πίτας και να ανταλλάξει ευχές για καλή και δημιουργική νέα χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.