Το μήνυμα του τ. Α/ΓΕΣ αντιστρατήγου ε.α. Κ. Ζιαζιά: «Δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου»

Το μήνυμα του τ. Α/ΓΕΣ αντιστρατήγου ε.α. Κ. Ζιαζιά: «Δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου»

Λίγες μέρες μετά το συγκινητικό μήνυμα στήριξης στους δύο αιχμάλωτους Έλληνες στρατιωτικούς από τον τέως Α/ΓΕΣ, αντιστράτηγο ε.α. Κωνσταντίνο Ζιαζιά Ζιαζιά αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μήνυμα με αποδέκτες του Τούρκους.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα ο επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ στέλνει μήνυμα στους «απέναντι».

«Η Ελληνική σημαία ψηλά! Ημέρα λυτρώσεως μετά από 630 χρόνια σκλαβιάς! Διεκδικούμε δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου!» τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ έγραψε:

«Ελεύθερα Ελληνικά Δωδεκάνησα !!!!
07 Μαρτίου 1948.

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα! Η Ελληνική σημαία ψηλά! Ημέρα λυτρώσεως μετά από 630 χρονια σκλαβιάς!!

Διεκδικούμε δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου!!!! Οπως έγραψε και κάποιος γνήσιος πατριώτης από τα νησιά μας .Χρόνια πολλά στα Δωδεκάνησα, χρόνια πολλά στους κατοίκους τους που φυλάνε Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στους Εθνικούς αλλά και οικονομικούς αιμοδότες της Πατρίδος μας.

Σήμερα πρέπει να ξαναθυμηθούμε το παρελθόν για να χρησιμοποιήσουμε ως εφαλτήριο για το μέλλον τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού: την ολιγάρκεια, την εργατικότητα, την αξιοκρατία, την πίστη στο θεσμό της οικογένειας, στο Έθνος και τη δημοκρατία, την αίσθηση δικαιοσύνης σε όλα τα επίπεδα.

Αυτές οι αρχές, αν βιωθούν, ως ζωογόνος άνεμος θα διαλύσουν την ομίχλη της διαφθοράς και την μετριοκρατία και στην ζωή της χώρας θα πνεύσει άνεμος δημιουργίας. Αν μπολιαστούν οι νέοι μας με αυτές τις αρχές θα καταλάβουν αυτό που έλεγε ο Α. Τρίτσης: « η εθνική ανεξαρτησία δεν είναι ένα απλό τέλεξ προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι να μπορεί η χώρα να στέκεται στα πόδια της σε όλους τους τομείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.