ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θανάσιμος τραυματισμός Οπλίτη

Θανάσιμος τραυματισμός Οπλίτη

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ένα συμβάν που έλαβε χώρα σε μονάδα του Έβρου.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ένα συμβάν που έλαβε χώρα σε μονάδα του Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Φεβρουαρίου 2009 και περί ώρα 01:20, ο Στρατιώτης Τ.Ν. του Ιωάννη, ετών 20, ο οποίος καταγόταν από τις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής και υπηρετούσε σε Μονάδα του Ν. Έβρου, υπέστη βαρύ τραυματισμό  (αυτοτραυματισμός) με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού.

Αρχικά, ο Στρατιώτης διεκομίσθη εν ζωή ακόμη, στο 496 ΓΣΝ και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου κατέληξε στις 05:25.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος Στρατιώτης, ανήκε στην 2008 Α΄ ΕΣΣΟ, είχε επιστρέψει από την άδειά του την 1η Φεβρουαρίου και το ερχόμενο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009 θα απολυόταν.

Τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου ερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές.

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.