ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Περίεργη πυρκαγιά σε στρατόπεδο στην Σάμο καίει δίκτυα παραλλαγής των στρατιωτικών μονάδων του νησιού!

Περίεργη πυρκαγιά σε στρατόπεδο στην Σάμο καίει δίκτυα παραλλαγής των στρατιωτικών μονάδων του νησιού!

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτίριο του στρατοπέδου εφεδρείας «Ανθυπολοχαγός Γ.Μοσχονάς» στους Μυτιληνιούς της Σάμου.

Η περίεργη πυρκαγιά και λέμε περίεργη γιατί δεν υπήρχαν καύσιμα ή εύφλεκτα υλικά και ανθρώπινη δραστηριότητα- κατέκαψε μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού υλικό όπως, δίχτυα παραλλαγής, στολές εφεδρείας και διάφορα άλλα αποθηκευμένα υλικά για ώρα επιστράτευσης.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ως προς τα αίτια της πυρκαγιάς.

Να σημειώσουμε ότι η απόσταση από τις τουρκικές ακτές είναι πολύ μικρή και από τα τουρκικά στρατόπεδα της περιοχής της Σμύρνης εξίσυοε μικρή και ευνοούνται ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις.

Επίσης στην περιοχή κυκλοφορούν και πολλοί παράνομοι μετανάστες των hot-spots.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν όλα τα δίκτυα παραλλαγής που ήταν αποθηκευμένα, με αποτέλεσμα το 70% των μονάδων να μην έχει αυτή την στιγμή, πέρα από αυτά που βρίσκονται στην μονάδες, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο στις ασκήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το στρατόπεδο δεν φυλάσσεται, λόγω έλλειψης προσωπικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.