Ο βασιλιάς των αρμάτων ζωντάνεψε ξανά: Το Königstiger στο Militracks 2018

Ο βασιλιάς των αρμάτων ζωντάνεψε ξανά: Το Königstiger στο Militracks 2018

Το ισχυρότερο άρμα του Β΄ΠΠ, αν και όχι με το μεγαλύτερου διαμετρήματος πυροβόλο, (αυτό ήταν το σοβιετικό IS-2 με πυροβόλο των 120χλστ.) έκανε την εμφάνισή του στην Ολλανδία.

Το πλέον προηγμένο Tiger το Tiger II εμφανίστηκε στο Militracks 2018.

Το τελευταίο είναι ένα διεθνές τεχνολογικό στρατιωτικό γεγονός που φιλοξενεί οχήματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και διεξάγεται από το Μουσείου του Overloon στην Ολλανδία σε ετήσια βάση.

Με πυροβόλο των 88 χλστ. εμπρόσθια θωράκισή 150 χλστ. και κλίσης 50 μοιρών, παρέμεινε μέχρι το τέλος του πολέμου το φόβητρο των συμμάχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.