ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαρωτικά τα άρματα του Ελληνικού Στρατού – Ισοπέδωσαν το πεδίο βολής (φώτο)

Σαρωτικά τα άρματα του Ελληνικού Στρατού – Ισοπέδωσαν το πεδίο βολής (φώτο)

Για ακόμα μία φορά σε μία άσκηση ο στρατός έδειξε τη δύναμη πυρός που διαθέτει.

Το διάστημα από 17 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκαν βολές πληρωμάτων αρμάτων, από Μονάδες της ΧVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ») και της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Μ/Π ΤΑΞ «VIII ΜΠ – ΗΠΕΙΡΟΣ»), στα Πεδία Βολής Αρμάτων Ξάνθης και Λιτοχώρου (ΠΒΑΞ – ΠΒΑΛ), αντίστοιχα.

Τα πληρώματα, πραγματοποίησαν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, εκτελώντας ημερήσιες και νυχτερινές βολές, κατά κινητών και αιφνιδίως εμφανιζόμενων στόχων. Η συνεχής και ρεαλιστική εκπαίδευση του προσωπικού μας, αποτελεί σημαντικό παράγοντα αποτροπής.

Τις βολές στο ΠΒΑΛ παρακολούθησε ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και στο ΠΒΑΞ ο Διοικητής της XVI Μ/Κ ΜΠ, Υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.