ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ΓΕΣ βράβευσε 57 βετεράνους εθνοφύλακες για το ήθος τους (φωτό)

Το ΓΕΣ βράβευσε 57 βετεράνους εθνοφύλακες για το ήθος τους (φωτό)

Βετεράνους εθνοφύλακες και εφέδρους του Στρατού Ξηράς, καθώς και τους εργοδότες τους λόγω των διευκολύνσεων που τους παρέχουν, βράβευσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την ημέρα λήξης της τακτικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ», που έχει θεσμοθετηθεί ως «Ημέρα Εφέδρου – Εθνοφύλακα».

Πρόκειται για:

– 57 εθνοφύλακες, οι οποίοι με το ήθος και τη συμπεριφορά τους, αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους.

– 23 εταιρείες και εργοδότες, οι οποίοι έμπρακτα διευκολύνουν τους εργαζόμενους σε αυτές εφέδρους (αξιωματικούς και οπλίτες) και εθνοφύλακες, ώστε να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Στρατού Ξηράς.

– 8 Ελληνοκύπριους εθνοφύλακες από το 41ο Τάγμα Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Λευκωσίας, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ».

Η αντιπροσωπεία των Ελληνοκυπρίων εθνοφυλάκων, συνοδευόμενη από το διευθυντή της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), συμμετείχε επίσης σε τελετή «αδερφοποίησης» μεταξύ του 41 ΤΕΘ Λευκωσίας και του ΤΕΘ Αλεξανδρούπολης.

«Η βράβευσή τους εντάσσεται στο πλαίσιο του κηρυχθέντος από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, Έτους Μέριμνας για το Προσωπικό», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.