ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη 2.000 Επαγγελματιών Οπλιτών στο Στρατό Ξηράς

Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη 2.000 Επαγγελματιών Οπλιτών  στο Στρατό Ξηράς

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, προκηρύσσεται νέος διαγωνισμός για την κατάταξη 2.000 ανδρών – γυναικών ΕΠΟΠ, σε Όπλα και Σώματα.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, προκηρύσσεται νέος διαγωνισμός για την κατάταξη 2.000 ανδρών – γυναικών ΕΠΟΠ, σε Όπλα και Σώματα.

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, πρέπει να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την 22α Μαΐου 2009. Η διεξαγωγή των συνεντεύξεων θα πραγματοποιηθεί από την 13η Ιουλίου μέχρι 7η Αυγούστου 2009.

Οι υγειονομικές – ψυχοτεχνικές εξετάσεις και οι αθλητικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν από την 31η Αυγούστου μέχρι 2α Οκτωβρίου 2009. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέχρι την 2α Νοεμβρίου 2009. Η κατάταξη των προσληφθέντων θα πραγματοποιηθεί την 18η Νοεμβρίου 2009.

H προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ www.army.gr και συγκεκριμένα μπορεί να βρεθεί ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο (αρχείο pdf, 563 KB).

Υπενθυμίζεται ότι ο αμέσως προηγούμενος διαγωνισμός είχε διεξαχθή μόλις πέρυσι τον Αύγουστο, ενώ ήδη οι πρώτοι ΕΠΟΠ που απέδωσε εκείνος ο διαγωνισμός έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους και έχουν δώσει τον προβλεπόμενο όρκο ώστε να μεταβούν στις μονάδες τους.

Πιο πριν είχαν διεξαχθεί διαγωνισμοί για την πρόσληψη νέων ΕΠΟΠ και το 2007 αλλά και το 2006.

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να σχολιάσετε την παραπάνω είδηση και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους αναγνώστες στο forum του defencenet.gr ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.