ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαρόκο: Προμηθεύεται 162 Μ1 Abrams από τις ΗΠΑ έναντι 1,259 δισ. $

Μαρόκο: Προμηθεύεται 162 Μ1 Abrams από τις ΗΠΑ έναντι  1,259 δισ. $

Την πώληση 162 αρμάτων μάχης τύπου Abrams στο Μαρόκο ενέκρινε το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του αρματικού δυναμικού του Στρατού της Αφρικανικής χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αμερικανικής υπηρεσίας Defense Security Cooperation Agency τα άρματα που θα πουληθούν στο Μαρόκο θα είναι είτε της έκδοσης M1A1 Situational Awareness, είτε M1A2M, είτε M1A1 της έκδοσης που έχουν οι Αμερικανοί Πεζοναύτες.

Στο πακέτο της πώλησης των αρμάτων περιλαμβάνονται και 1.035 πυρομαχικά εκπαίδευσης τύπου M865 και 1610 πυρομαχικά HEAT M831Al.Η συνολική αξία των 162 αρμάτων μάχης μαζί με το υλικό υποστήριξης θα φτάσει τα 1,259 δις δολάρια.

Μετά την παράδοση των 162 νέων αρμάτων μάχης τύπου Abrams ο Στρατός του Μαρόκου θα διαθέτει συνολικά 384 M1 Abrams

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.