ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Θανάσιμες βολές» – Αυτοί είναι οι καλύτεροι Έλληνες «snipers» της Εθνοφυλακής (φωτό)

«Θανάσιμες βολές» – Αυτοί είναι οι καλύτεροι Έλληνες «snipers» της Εθνοφυλακής (φωτό)

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Λιτοχώρου, η τελική φάση των «1ων Πανελλήνιων Σκοπευτικών Αγώνων Εθνοφυλακής», για την ανάδειξη της κορυφαίας σκοπευτικής ομάδας Εθνοφυλάκων του έτους 2018.

Η δράση αυτή, που διοργανώνεται για πρώτη φορά, αποσκοπεί, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, στην ενίσχυση της μαχητικής ικανότητας των Εθνοφυλάκων μας σε όλη την Επικράτεια.

Στην τελική φάση των Πανελληνίων Αγώνων, συμμετείχαν 10μελείς ομάδες Εθνοφυλάκων των Γ΄ – Δ΄ Σωμάτων Στρατού (Γ΄ – Δ΄ ΣΣ) και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).

Σε επίπεδο Μειζόνων Διοικήσεων και Μειζόνων Σχηματισμών (ΜΔ-ΜΣ), η σκοπευτική ομάδα του Γ΄ ΣΣ κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα της ΑΣΔΕΝ και την τρίτη η ομάδα του Δ΄ ΣΣ.

Σε επίπεδο Σχηματισμών, η σκοπευτική ομάδα της 96 ΑΔΤΕ κατέλαβε την πρώτη θέση.

Σε ατομικό επίπεδο, πρώτος αναδείχθηκε ο Εθνοφύλακας Αντώνιος Καζαντσής του ΤΕΘ ΒΥΣΣΑΣ του Δ΄ ΣΣ, δεύτερος, ο Εθνοφύλακας Αριστείδης Καρακωνσταντής του ΤΕΘ ΧΙΟΥ της ΑΣΔΕΝ και τρίτος ο Εθνοφύλακας Βασίλειος Νατσιόπουλος του ΤΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ του Γ΄ ΣΣ.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους της βολής, πραγματοποιήθηκε απονομή κυπέλλων και επαίνων στις σκοπευτικές ομάδες, καθώς και μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων σε κάθε Εθνοφύλακα.

Τη δραστηριότητα παρακολούθησαν οι Διοικητές της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς και της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.