ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

T-14 Armata: Ξεκινά τις τελικές δοκιμές αποδοχής από τον ρωσικό Στρατό

T-14 Armata: Ξεκινά τις τελικές δοκιμές αποδοχής από τον ρωσικό Στρατό

Το άρμα μάχης T-14 της Ρωσίας που βασίζεται στην πλατφόρμα Armata θα υποβληθεί στις τελικές δοκιμές αποδοχής σε υπηρεσία στα επιστημονικά και ερευνητικά ιδρύματα του υπουργείου Άμυνας το επόμενο έτος, δήλωσε σήμερα η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου.

«Το άρμα μάχης T-14, που έχει δημιουργηθεί βάσει της πλατφόρμας Armata και έχει αναπτυχθεί για τις δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, ολοκληρώνει τις προγραμματισμένες δοκιμές του. Το άρμα μάχης θα ξεκινήσει τις δοκιμές που έχουν προγραμματιστεί στα επιστημονικά και ερευνητικά ιδρύματα του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας το 2019» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση Τύπου.

Το T-14 είναι το μοναδικό άρμα μάχης τρίτης γενιάς στον κόσμο, ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη πλατφόρμα παγκοσμίως, όπως αυτή της Armata.

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Αλεξέι Κρίβορνκοκο δήλωσε ότι το υπουργείο Άμυνας είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Uralvagonzavod για την παράδοση 132 αρμάτων μάχης T-14 και ΤΟΜΑ T-15.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.