Καρέ καρέ η δράση Αμερικανών στρατιωτών σε άσκηση με πραγματικά πυρά (βίντεο)

Καρέ καρέ η δράση Αμερικανών στρατιωτών σε άσκηση με πραγματικά πυρά (βίντεο)

Πως να νιώθει άραγε ένας στρατιώτης κατά την διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων. Είναι πράγματι ένα ερώτημα που πολλοί αναρωτιούνται όταν βλέπουν φωτογραφίες και πλάνα από ασκήσεις , τεθωρακισμένα οχήματα.

Οι Αμερικανοί στρατιώτες διεξάγουν και συμμετέχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις με συμμαχικές δυνάμεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, αλλά αυτή τη φορά, τα πλάνα που δημοσίευσαν στον Διαδίκτυο οι Αμερικανοί τους δείχνει να προχωρούν σε πολύ δύσκολες ασκήσεις με ζωντανά πυρά στη γειτονιά μας.

Συγκεκριμένα, Αμερικανοί στρατιώτες από τον λόχο Άλφα, του 2ου Τάγματος από το 5ο Σύνταγμα Ιππικού, της 1ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχία μάχης και την 1η Μεραρχια Ιππικού συμμετείχαν σε ασκήσεις με πραγματικά πυρά στον τομέα εκπαίδευσης Selo στη Βουλγαρία, στις 24 Ιουλίου 2018.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει το πως ένας στρατιώτης βιώνει αυτές τις ασκήσεις, με πραγματικά πυρά, μαγνητίζοντας κυριολεκτικά τόσο με την διαδραστικότητα που προσφέρουν τα πλάνα όσο και με την ζωντανή δράση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.