Ατύχημα με στρατιωτικό όχημα – Δυο στρατιώτες τραυματίες

Ατύχημα με στρατιωτικό όχημα – Δυο στρατιώτες τραυματίες

Το περιστατικό σύμφωνα με την ανακοίνωση συνέβη στην Σύμη όταν ανετράπη στρατιωτικό όχημα τύπου «Καναδέζα» – Mercedes 290 GD.

Το όχημα μετέφερε εξοδούχους στρατιώτες από τον στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης, όταν νταλαπάρησε.

Από το ατύχημα δυο από τους πέντε στρατιώτες τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι στρατιώτες τραυματίες είναι ελαφρά και δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή τους.

Τι γράφει η ανακοίνωση του ΓΕΣ – Δυο στρατιώτες τραυματίες

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στη νήσο Σύμη, στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ της ΑΣΔΕΝ, και περί ώρα 15:30, στρατιωτικό όχημα Τύπου Mercedes 290 GD, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού (εξοδούχους Οπλίτες Θητείας), από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο εκ των πέντε επιβαινόντων Οπλιτών.

Ο Στρατιώτης Πεζικού Σ.Π. τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν 8 ράμματα από τον Ιατρό της Μονάδας.

Ο Στρατιώτης Πεζικού Ι.Μ. ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά του κνήμη. Και οι δύο οπλίτες
μας διακομίζονται σήμερα το απόγευμα για ακτινογραφίες στο 95 ΤΥΕΘ στη Ρόδο, με το πλοίο της γραμμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οικείοι των στρατιωτών μας ενήμεροι για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.