ΕΔΕ για τον Eλληνα στρατιωτικό που συνελήφθη στον Έβρο για κατασκοπεία

ΕΔΕ για τον Eλληνα στρατιωτικό που συνελήφθη στον Έβρο για κατασκοπεία

Τη διενέργεια ΕΔΕ διέταξε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, για την σύλληψη του Υπαξιωματικού του Στρατού Ξηράς στον Έβρο το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019.

Επικεφαλής της έρευνας τίθενται τα στελέχη της 1η Μεραρχίας Πεζικού τα οποία μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα λάβουν κατάθεση και από τον 37 Αρχιλοχία.

Είναι σαφές ότι κυρίαρχο ζήτημα παραμένει το φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του και η κοινή παρουσία του στη ΖΑΠ της περιοχής ευθύνης της 16ης Μεραρχίας Πεζικού.

Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς όχι μόνο δεν είχε λάβει την προβλεπόμενη άδεια απομάκρυνσης αλλά δεν είχε παράσχει την παραμικρή ενημέρωση για την μετάβασή του στον Έβρο.

Υπενθυμίζεται πως χθες Κυριακή, συνελήφθησαν στην περιοχή του Έβρου, Έλληνας Υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς και ένας Άγγλος υπήκοος, οι οποίοι φέρεται να βρίσκονταν στη ΖΑΠ ( ζώνη ασφάλειας προκαλύψεως), κοντά στο προγεφύρωμα του Καραγάτς χωρίς να διαθέτουν την ειδική άδεια και φωτογράφιζαν την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη φωτογραφική μηχανή του στρατιωτικού βρέθηκαν, κατά πληροφορίες, φωτογραφίες και από ευαίσθητα σημεία στρατιωτικού ενδιαφέροντος αλλά και από τα περάσματα της μεθορίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.