ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δυνάμεις της ΜΟΜΚΑ και της 206 ΠΑΥ αποκατέστησαν ορεινό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας (φώτο)

Δυνάμεις της ΜΟΜΚΑ και της 206 ΠΑΥ αποκατέστησαν ορεινό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας (φώτο)

Ακόμα μια κοινωνική προσφορά των Ένοπλων Δυνάμεων αυτή τη φορά στο Δήμο Θέρμου Αιτωλοκαρνανίας όπου η ΜΟΜΚΑ ολοκλήρωσε εργασίες σε ορεινό οδικό δίκτυο

Την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης τμήματος περίπου 3 χιλιόμετρα του ορεινού οδικού δικτύου του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας (επαρχιακή οδός Πέρκου – Περίστας) με τη συνδρομή του προσωπικού και των μέσων του Στρατού Ξηράς (ΣΞ) και της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Οι εργασίες, με σκοπό τη βελτίωση της προσβασιμότητας στους τοπικούς οικισμούς, υλοποιήθηκαν, υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ, από Διακλαδικό Κλιμάκιο που στελεχώθηκε από προσωπικό του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (747 ΕΤΜΧ) του ΣΞ, καθώς και της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών (206 ΠΑΥ) της ΠΑ.

Συνολικά για τις ανάγκες του έργου διατέθηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις τέσσερα (4) ειδικά μηχανήματα χωματουργικών εργασιών, δύο (2) ανατρεπόμενα φορτηγά και δύο (2) οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.