ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αναστέλλεται η μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο στην Αττική!

Αναστέλλεται η μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο στην Αττική!

Με μια λιτή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε γνωστό ότι οι διαδικασίες για τη μετακίνηση της 32 ΤΑΞΠΝ από την περιοχή του Βόλου αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας.

. Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί στην Αττική, στον Αυλώνα και τον Σκαραμαγκά στις αρχες του καλοκαιριού.

Το μεγάλο κέρδος από την μεταφορά όπως τόνιζαν στρατιωτικές πηγές ήταν πως οι πεζοναύτες θα βρίσκονταν πολύ πιο κοντά στα αρματαγωγά και στα σκάφη ταχείας μεταφοράς (Zubr) που είναι στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας και στα οποία θα πρέπει να επιβιβαστούν για να φτάσουν σ’ ένα νησί.

Εδώ και περίπου έναν μήνα δε είχαν ξεκινήσει και εργασίες στις εγκαταστάσεις του ΚΕΤΘ Αυλώνα για τη μεταφορά της 32.

Αντίθετοι όμως στη μεταφορά ήταν τοπικοί παράγοντες του Βόλου ανάμεσά τους και βουλευτές που ζητούσαν από το Υπουργείο Άμυνας να μην προχωρήσει στη μεταφορά των πεζοναυτών.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ λιτή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Γνωρίζεται ότι οι διαδικασίες για τη μετακίνηση της 32 ΤΑΞΠΝ από την περιοχή του Βόλου αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.