ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμφίβια άσκηση της Λ.ΕΦ.Ε.Δ Αττικής

Αμφίβια άσκηση της Λ.ΕΦ.Ε.Δ Αττικής

Το Σάββατο 9/5 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 10/5, θα διεξαχθει αμφίβια άσκηση από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής  (Λ.ΕΦ.Ε.Δ  Αττικής) σε παράκτια περιοχή της Νοτίου Αττικής.

Το Σάββατο 9/5 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 10/5, θα διεξαχθει αμφίβια άσκηση από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής  (Λ.ΕΦ.Ε.Δ  Αττικής) σε παράκτια περιοχή της Νοτίου Αττικής.

Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ Αττικής, η οποία πρόσφατα ιδρύθηκε ακολουθώντας τα βήματα της καταξιωμένης πλέον Λ.ΕΦ.Ε.Δ Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε δυναμικά στην Νότια Ελλάδα κερδίζοντας την πρώτη θέση στους Στρατιωτικούς αγώνες «Μακεδονομάχος 2009» στην περιοχή της Ρεντίνας Θεσσαλονίκης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τα μέλη της Λ.ΕΦ.Ε.Δ είναι Έλληνες πολίτες, εργαζόμενοι κυρίως στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθεροι επαγγελματίες που αφιερώνουν ένα σημαντικό κομμάτι του ελεύθερου χρόνου τους για να ασχοληθούν με την εθελοντική κοινωνική προσφορά στην Πατρίδα, την πολιτική προστασία (δασοπυρόσβεση, πρώτες βοήθειες, αντιμετώπιση καταστροφών) καθώς και με την διατήρηση και συμπλήρωση των γνώσεων που απέκτησαν στην στρατιωτική τους θητεία (ορειβασία, πορείες με φόρτο μάχης, τακτικές σε ύπαιθρο και κατοικημένες περιοχές, καταρριχήσεις (rapel) κ.λ.π.)

Το αντικείμενο της Αμφίβιας άσκησης κρίθηκε απαραίτητο να καθιερωθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. αφού το μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας μας καλύπτεται από θάλασσα και τα γεγονότα έχουν δείξει ότι οι εξωτερικές απειλές προς την χώρα μας βρίσκονται κυρίως  στη θάλασσα.

To defencenet.gr δεν έχει παρά να ευχηθεί καλή επιτυχία στην συγκεκριμένη αλλά και στις μελλοντικές δραστηριότητες της Λ.ΕΦ.Ε.Δ.. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποτελούν πειστήριο πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες οι οποίοι αντιστέκονται και πολεμούν … 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.