ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Leopard 2Α7 – T-14 Armata: Σύγκριση ανάμεσα στα άρματα-θηρία γερμανικού και ρωσικού στρατού (βίντεο)

Leopard 2Α7 – T-14 Armata: Σύγκριση ανάμεσα στα άρματα-θηρία γερμανικού και ρωσικού στρατού (βίντεο)

Το Leopard 2A7 και το T14 Armata αποτελούν υπερσύγχρονα άρματα μάχης και το καμάρι του γερμανικού και ρωσικού στρατού αντίστοιχα. Αμφότερα διαθέτουν μεγάλη ισχύ πυρός, ενισχυμένη θωράκιση και ενσωματώνουν τεχνολογικές καινοτομίες, οι οποίες προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Οι πιθανότητες ρωσικά και γερμανικά άρματα να συναντηθούν σε κάποιο μελλοντικό πόλεμο στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ωστόσο, οι εικόνες από την δράση τους είναι παραπάνω από απολαυστικές.

Στο βίντεο που ακολουθεί τα δύο άρματα επιδεικνύουν τις φοβερές ικανότητες τους, παρατίθενται πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους και τις δυνατότητές τους στο πεδίο της μάχης.

Το Leopard είναι εξοπλισμένο με το πυροβόλο L55 120 mm της Rheinmetall . Έχει καλύτερη ακρίβεια πυρός και μεγαλύτερο βεληνεκές, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Leopard 2. Από την άλλη πλευρά, το Armata είναι εξοπλισμένο με μη επανδρωμένο πυργίσκο και διαθέτει πυροβόλο 125mm.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.