Βολές Πυροβολικού Μάχης στο Πεδίο Βολής Κρήτης (φώτο)

Βολές Πυροβολικού Μάχης στο Πεδίο Βολής Κρήτης (φώτο)

Ο Ελληνικός Στρατός πραγματοποιεί βολές στην Κρήτη σε μία περίοδο που η Τουρκία φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχο το νησί, καθώς της χαλάει τα σχέδια για τον έλεγχο των κοιτασμάτων της αν.Μεσογείου.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Κρήτης βολές Πυροβολικού Μάχης, οπλικών συστημάτων M270 Multiple Launch Rocket System (MLRS) καθώς και RM-70 στο πλαίσιο εκπαιδεύσεως των Μονάδων Πυροβολικού Μάχης της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ.

Τις βολές παρακολούθησαν ο Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνο Φλώρος, ο Διευθυντής Πυροβολικού του ΓΕΣ Υποστράτηγος Δημοσθένης Βιτετζάκης καθώς και αντιπροσωπεία από το ΓΕΣ και το ΠΒΚ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ, «από την επιτυχή αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών σεναρίων, τόσο ως προς τις διαδικασίες εκπομπής και ακρίβειας των πυρών, όσο και από τα αποτελέσματά τους φανερώνουν το υψηλό ηθικό, την συνεχή ετοιμότητα καθώς και την άρτια και άριστη επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών που πηγάζει από την αυταπάρνηση και την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.