ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στην Γαλλία

Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στην Γαλλία

Κατόπιν
προσκλήσεως του Αρχηγού του Στρατού Ξηράς της Γαλλίας, Στρατηγού Elrick
IRASTORZA, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, θα
επισκεφθεί την Γαλλία από 9 έως 12 Ιουλίου 2009, όπως αναφέρει δελτίο
Τύπου του Ελληνικού Στρατού.

Κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού του Στρατού Ξηράς της Γαλλίας, Στρατηγού Elrick IRASTORZA, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, θα επισκεφθεί την Γαλλία από 9 έως 12 Ιουλίου 2009, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Ελληνικού Στρατού.

Η επίσημη υποδοχή του κ. Α/ΓΕΣ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009 στο στρατιωτικό μουσείο Invalides. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Αρχηγό του Γαλλικού Στρατού, όπου θα γίνει ανταλλαγή απόψεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο Στρατών καθώς και παρουσίαση θεμάτων από το Γαλλικό ΓΕΣ. Ακολούθως θα παρατεθεί επίσημο γεύμα από τον Γάλλο ομόλογό του στην οικία του.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009, ο Έλληνας Αρχηγός θα επισκεφθεί το RRC-FR, στη πόλη Lille, όπου θα ενημερωθεί για τις δραστηριότητες του Στρατηγείου. Εκεί θα συναντήσει και τον Διοικητή του Στρατηγείου, Αντιστράτηγο Christian DAMAY  με τον οποίο θα συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι δύο Αρχηγοί θα αναφερθούν σε θέματα εμβάθυνσης της στρατιωτικής συνεργασίας και θα επικεντρωθούν μεταξύ άλλων στον μετασχηματισμό του Γαλλικού Στρατού, στις επιχειρήσεις εκτός εθνικής περιφέρειας και διδάγματα αυτών και στην ψηφιοποίηση του πεδίου μάχης.

Κατά την παραμονή του κ. Αρχηγός θα συναντηθεί στις 11 Ιουλ 2009 με τον Έλληνα Πρέσβη στο Παρίσι κ. Δημήτριο Παρασκευόπουλο και το ελληνικό στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στη Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Irastoza, αντικατέστησε τον προηγούμενο αρχηγό του γαλλικού Στρατού, στρατηγό Μπρούνο Κους, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από ένα τραγικό ατύχημα κατά την διάρκεια οπλασκήσεων.

Τελικά, ο Irastoza παρέμεινε στην θέση που ανέλαβε προσωρινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Tμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.