ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολωνία: Εκτός από 800 K2 Black Panther θέλει συμμετοχή και στο πρόγραμμα του ευρωπαϊκού άρματος μάχης

Πολωνία: Εκτός από 800 K2 Black Panther θέλει συμμετοχή και στο πρόγραμμα του ευρωπαϊκού άρματος μάχης

Η Πολωνία εξακολουθεί να ζητά την είσοδό της στο πρόγραμμα του μελλοντικού ευρωπαϊκού άρματος μάχης που αναπτύσσουν η Γαλλία και η Γερμανία, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την πιθανή αγορά μέχρι και 800 νοτιοκορεατικών K2 Black Panther.

Σύμφωνα με το «Reuters», για το ζήτημα είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Πολωνός Πρόεδρος Αντρέι Ντούντα με τον Γάλλο ομόλογό του τη Δευτέρα, με αφορμή την επίσκεψη Μακρόν στη Βαρσοβία.

Στην κοινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Ντούντα τόνισε πως «πρόκειται να μιλήσουμε σχετικά με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα κατασκευής ενός ευρωπαϊκού άρματος μάχης. Θα μας άρεσε να πάρουμε μέρος στο πρόγραμμα».

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει αφήσει «ανοικτή την πόρτα» για την πολωνική συμμετοχή στο πρόγραμμα και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί μελλοντικά με την απρόθυμη όμως γερμανική πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία φαίνεται να θεωρεί ότι η ένταξη της Πολωνίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε καθυστερήσεις και να αυξήσει το κόστος, ενώ θα επιφέρει μείωση της συμμετοχής της γερμανικής βιομηχανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.