ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ιταλία αναζητά εταίρους για πρόγραμμα άρματος μάχης νέας γενιάς

Η Ιταλία αναζητά εταίρους για πρόγραμμα άρματος μάχης νέας γενιάς

Η Ιταλία θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ισπανία, την Αυστρία, ίσως και την Πολωνία, για να αναπτύξει καινούργια τεθωρακισμένα οχήματα, όπως το άρμα μάχης που θα διαδεχθεί το Ariete.

Σύμφωνα με το «Rivista Italiana Difesa», πρόκειται για μια φιλόδοξη επιλογή, αλλά μελετάται καθώς το γαλλογερμανικό πρόγραμμα MGCS είναι «κλειστό» και μια διμερής συνεργασία με τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ μοιάζει να παρουσιάζει μικρές διαφορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιταλία χρειάζεται συνολικά 200 νέα άρματα μάχης, ώστε να αντικαταστήσει το Ariete. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση για συνεργασία με άλλη ή άλλες χώρες, αλλά μια πιθανή συμπόρευση της Ιταλίας με τις Ισπανία και Αυστρία θα μπορούσε να συνδυάσει τις ικανότητες και γνώσεις που η κοινοπραξία Iveco-Oto Melara, η Santa Barbara Sistemas και η Steyr έχουν στον συγκεκριμένο τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.