ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαζικές βολές ρουκετών στον Έβρο σε θάλασσα και στεριά από την ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού

Μαζικές βολές ρουκετών στον Έβρο σε θάλασσα και στεριά από την ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 και από 09:00 μέχρι 18:00 θα εκτελούνται βολές στο θαλάσσιο χώρο της παραλίας των «ΠΕΤΡΩΤΩΝ».

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται η θαλάσσια ζώνη η οποία περιλαμβάνεται μεταξύ Ακρωτηρίου Αγ. Χαράλαμπου και Ανατολικά μέχρι

Ακρωτηρίου Μάκρης , σε απόσταση 31.000 μέτρα από την ακτή.

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή πλωτού μέσου κατά την ώρα των βολών, για την αποφυγή ατυχημάτων.

Να μην μετακινηθούν αντικείμενα, τα οποία εντοπίζονται στη θάλασσα.

Σε περίπτωση ανεύρεσης αντικειμένων να ειδοποιηθούν ΑΜΕΣΩΣ τα Λιμεναρχεία Αλεξανδρούπολης και Πόρτο Λάγος.

Επίσης παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής της παραλίας «ΠΕΤΡΩΤΩΝ» για την μετακίνηση μελισσιών (κυψελών) από την παραπάνω περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020, από 08:00 έως 13:30, πρόκειται να πραγματοποιηθούν βολές πολυβόλων όπλων, στο Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.