ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο ΕΣ δημιούργησε νοσοκομείο 50 κλινών για τον κορωνοϊό (φωτό)

Ο ΕΣ δημιούργησε νοσοκομείο 50 κλινών για τον κορωνοϊό (φωτό)

Tο ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ, αξιοποιώντας το προσωπικό, τα μέσα και τις υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), συνεχίζει να συνδράμει στις προσπάθειες των κρατικών φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID- 19.

Η πλέον πρόσφατη δράση που έχει αναθέσει στο ΓΕΣ είναι η ανάπτυξη της 300 ΚΥΜΕΑ (Κινητή Υγειονομική Μονάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών) στον προαύλιο χώρο του 424 ΓΣΝΕ.

Η 300 ΚΥΜΕΑ έχει δυνατότητα 50 κλινών νοσηλείας COVID-19, ενώ διαθέτει ακτινολογικό εργαστήριο, με ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση των περιστατικών.

Επιπρόσθετα, το 424 ΓΣΝΕ διαθέτει κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ COVID-19 επ΄ ωφελεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, φιλοξενώντας ταυτόχρονα την Νευροχειρουργική και την Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ, προς εξοικονόμηση χώρων του τελευταίου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η παραγωγή μασκών προστασίας στις εγκαταστάσεις του 700 ΣΕ (Στρατιωτικό Εργοστάσιο) προκειμένου να διανεμηθούν τόσο στο προσωπικό των ΕΔ όσο και σε αυτό του Υπουργείου Υγείας. Η δυνατότητα παραγωγής του εργοστασίου είναι 200.000 μάσκες προστασίας σε εβδομαδιαία βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.