ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Γεωργιάδης: «Διαπραγματεύσεις ΥΠΕΘΑ-Fincantieri για κορβέτες – Θα πάρουν & τα ναυπηγεία Ελευσίνας»

Τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης

Α.Γεωργιάδης: «Διαπραγματεύσεις ΥΠΕΘΑ-Fincantieri για κορβέτες – Θα πάρουν & τα ναυπηγεία Ελευσίνας»

Σε δηλώσεις που δείχνουν ότι YΠΕΘΑ και Fincantieri βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα των κορβετών του ΠΝ προχώρησε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, σε συνέντευξη του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των κορβετών του ΠΝ και τον στόχο τα πλοία να ναυπηγηθούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

«Βρισκόμαστε στη φάση των διαπραγματεύσεων της Fincantieri με το υπουργείο Άμυνας για το πρόγραμμα των κορβετών που συνδέεται με την Ελευσίνα. Πρέπει να έχουμε τα ναυπηγεία για να φτιάξουμε τις κορβέτες.

Και ταυτόχρονα δουλεύει η Fincantieri με την Ernst & Young και την Onex για να κάνουν την αίτηση στο Δικαστήριο μέσω του νέου πτωχευτικού

Η συμφωνία για τις κορβέτες είναι ασφαλώς ένα κομμάτι στο παζλ

Το σχήμα που θα πάρει την Ελευσίνα θα αναλάβει χρέη προς το Δημόσιο 250 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 150 εκ. προς το Πολεμικό Ναυτικό – Προφανώς θα περιμένει να πάρει δουλειές από το Πολεμικό Ναυτικό

Παραδοσιακά το Πολεμικό Ναυτικό έχτιζε πλοία στην Ελευσίνα και το ΠΝ θέλει να υπάρχει ναυπηγείο στην Ελλάδα που να μπορεί να χτίζει πλοία στην Ελλάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.