Oι κρίσεις των Αρχιπλοιάρχων – Ποιοι μένουν ποιοί φεύγουν

Oι κρίσεις των Αρχιπλοιάρχων – Ποιοι μένουν ποιοί φεύγουν

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων, κατά τις τακτικές κρίσεις έτους 2011-12 της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2011 έκρινε τους παρακάτω Αρχιπλοιάρχους ως «Ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους»:

 α. Αρχιπλοίαρχοι Μάχιμοι

   (1) Αντωνίου Πλάτων 

  (2) Μαρκουλάκης Γεώργιος

 (3) Λεοντακιανάκος Ιωάννης

 (4) Μπάστας Απόστολος

β. Αρχιπλοίαρχοι Μηχανικοί

 (1) Παπαφακλής Βασίλειος

(2) Γαλάνης Ιωάννης

  γ. Αρχιπλοίαρχοι Οικονομικοί

   (1) Λαγκώνας Αθανάσιος

   (2) Γιαννηλόης Δημήτριος

  δ. Αρχιπλοίαρχοι Υγειονομικού / Νοσηλευτικής

   (1) Ρέγκλη – Μπουκαούρη Ελένη

    

2. Προάγεται στο βαθμό του Υποναυάρχου σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 16,20 (παράγραφοι 4ε,17γ) και 21 (παράγραφος 4) του Ν.2439/1996, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων η Αρχιπλοίαρχος Υγειονομικού/Νοσηλευτικής Ρέγκλη – Μπουκαούρη Ελένη η οποία κρίθηκε σε τακτική κρίση έτους 2011-12 από το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων ως «Ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία της»

3.  Προάγονται στο βαθμό του Υποναυάρχου σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 22 του Ν.2439/1996 και 32 του Ν.3883/10, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων οι παρακάτω Αρχιπλοίαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίοι κρίθηκαν σε τακτική κρίση έτους 2011-12 από το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων ως «Ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους» και στη συνέχεια ως «Προακτέοι», για την απονομή αποστρατευτικού βαθμού από το ίδιο συμβούλιο.

   (1) Αντωνίου Πλάτων 

  (2) Μαρκουλάκης Γεώργιος

 (3) Λεοντακιανάκος Ιωάννης

 (1) Παπαφακλής Βασίλειος

(2) Γαλάνης Ιωάννης

   (1) Λαγκώνας Αθανάσιος

   (2) Γιαννηλόης Δημήτριος

4. Τίθεται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία με τον βαθμό που φέρει ο Αρχιπλοίαρχος Μάχιμος Μπάστας Απόστολος σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 16, 18 και 21 (παράγραφος 3α) του Ν. 2439/96 και του άρθρου 32 του Ν.3883/10 ο οποίος κρίθηκε σε τακτική κρίση έτους 2011-12 από το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων ως «Ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.