Διενέργεια Διαγωνισμού για την Προμήθεια Περιπολικού Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης (OPV)

Διενέργεια Διαγωνισμού για την Προμήθεια Περιπολικού Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης (OPV)

Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προτίθεται να προβεί στη διενέργεια Διαγωνισμού για την Προμήθεια ενός Περιπολικού Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης (OPV: Offshore Patrol Vessel) προϋπολογισμού 31,576,000 ευρώ για τις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος.  

Οι τεχνικές προδιαγραφές του πλοίου καθώς και έντυπο παρατηρήσεων επί αυτών για συμμετοχή στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Απριλίου 2008 (15 ημέρες μετά την πρώτη δημόσια καταχώρηση που έλαβε χώρα στις 3 Απριλίου) διατίθενται στους ενδιαφερόμενους στον δικτυακό τόπο: http://www.yen.gr/yen.chtm?prnbr=30937. Το νέο περιπολικό θα συμπληρώσει σε υπηρεσία τα τρία Περιπολικό Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης τύπου Saar 4 ( στις 19 Νοεμβρίου 2002 υπεγράφη από την τότε ΓΓΟΣΑΕ/ΓΔΑΕ με την εταιρία Israel Shipyards Limited η Σύμβαση 044Β/02 για την προμήθεια τους) και ένα Περιπολικό Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης τύπου Reliance των 210 ποδών (πρώην Courageous, WMEC 622) που παραχωρήθηκε από την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ (U.S. Coast Guard) ως ενίσχυση σε υλικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.