ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λύση ανάγκης για τα ΑΦΝΣ του Πολεμικού Ναυτικού

Λύση ανάγκης για τα ΑΦΝΣ του Πολεμικού Ναυτικού

Σε λύση για το πρόγραμμα απόκτησης Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας (ΑΦΝΣ) κατέληξε το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ). Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες οριστικοποιείται εντός των ημερών και δεδομένων των γνωστών οικονομικών προβλημάτων αλλά και της επείγουσας επιχειρησιακής ανάγκης του ΠΝ για αεροσκάφη αυτής της κατηγορίας η λύση εφαρμογής προγράμματος SLEP σε δύο από τα αεροσκάφη  P3B Orion που διαθέτει το ΠΝ έναντι χαμηλού κόστους. 

Όπως έγινε γνωστό το κόστος εφαρμογής του προγράμματος για κάθε αεροσκάφος θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ και θα υλοποιηθεί από καναδική εταιρεία η οποία εξειδικεύεται σε αυτού του είδους τις εργασίες κατά πάσα πιθανότητα στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Ελλάδα. Οι εργασίες στο κάθε αεροσκάφος θα ξεκινήσουν άμεσα και θα διαρκέσουν 12-18 μήνες ενώ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τα αεροσκάφη θα διαθέτουν τρία χρόνια επιπλέον επιχειρησιακής ζωής. 

     

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.