ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δραστηριότητα της Φ/Γ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ στη Σομαλία

Δραστηριότητα της Φ/Γ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ στη Σομαλία

Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σχετικά με τις δραστηριότητες της φρεγάτας ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ F465 που μετέχει στην επιχείρηση «Allied Provider» αποδέσμευσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).

Συγκεκριμένα από τις 20 Νοεμβρίου 2008 η Φ/Γ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ πραγματοποιεί την τέταρτη αποστολή συνοδείας πλοίων που συμμετέχουν στο παγκόσμιο επισιτιστικό πρόγραμμα για τη Σομαλία. Πρόκειται για τα M/V VICTORIA με προορισμό το λιμένα της Merca και το M/V RABANNA με προορισμό το λιμένα του Mogadishu Τα δύο πλοία απέπλευσαν από το λιμένα της Mombassa (Κένυα) μετά τη φόρτωση υλικών και εφοδίων για τους πολίτες της Σομαλίας. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της παραμονής του πλοίου στο λιμένα της Mombassa μέλη του πληρώματος επισκέφθηκαν το ορφανοτροφείο “BEE HIVE” (φιλοξενεί περίπου 60 παιδάκια) και μετέφεραν  τρόφιμα-νερό και εφόδια που είναι απαραίτητα για κάλυψη στοιχειωδών αναγκών του ορφανοτροφείου. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία όπου τα παιδάκια του ορφανοτροφείου χαιρετούν (κρατώντας σωσίβια) τη Φ/Γ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ όταν απέπλεε από την Mombassa.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.