ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γερμανο-Πολωνικά «παιχνίδια» με τον «Παπανικολή»;

Γερμανο-Πολωνικά «παιχνίδια» με τον «Παπανικολή»;

Πολωνικά ΜΜΕ δημοσίευσαν εχθές το «ενδιαφέρον» του πολωνικού Ναυτικού για το υποβρύχιο «Παπανικολής» που κατασκευάστηκε για λογαριασμό του Πολεμικού Ναυτικού στα ναυπηγεία του ομίλου Howaldtswerke-Deutsche Werft (HDW).

Πολωνικά ΜΜΕ δημοσίευσαν εχθές το «ενδιαφέρον» του πολωνικού Ναυτικού για το υποβρύχιο «Παπανικολής» που κατασκευάστηκε για λογαριασμό του Πολεμικού Ναυτικού στα ναυπηγεία του ομίλου Howaldtswerke-Deutsche Werft (HDW).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η χώρα μας δεν παραλαμβάνει το σκάφος διότι έχει εντοπίσει πολλά ελαττωματικά σημεία στην σχεδίαση και στην συμπεριφορά του σκάφους. Αναφέρεται δε πως τα προβλήματα εστιάζονται στο συγκεκριμένο σκάφος ενώ τα τρία άλλα που ναυπηγούνται στην Ελλάδα δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα.

Aναφέρεται επίσης πως τα συγκεκριμένα υποβρύχια είναι από τα πλέον σύγχρονα συμβατικής πρόωσης σκάφη και σε κάθε περίπτωση είναι πολύ πιο σύγχρονα από αυτά που διαθέτει μέχρι στιγμής η Βαρσοβία. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ακόμα πως Πολωνοί ειδικοί έχουν επιθεωρήσει το σκάφος και έχουν εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια.

Η συγκεκριμένη αναφορά, εκτός του ειδικού ενδιαφέροντος για την χώρα μας, έχει πολλές ανακρίβειες όπως για παράδειγμα το ένα σκάφος έχει πρόβλημα ενώ τα υπόλοιπα δεν έχουν. Η συγκεκριμένη είδηση ελέγχεται και εκτιμάται πως μάλλον έχει να κάνει με κάποιου είδους πίεση της Γερμανικής πλευράς προς την χώρα μας για την επίσπευση της διαδικασίας παραλαβής του υποβρυχίου και ομαλής συνέχισης του προγράμματος. Το defencnet έχει εδώ και καιρό πληροφορήσει τους αναγνώστες του πως το πρόγραμμα εκτός άλλου απροόπτου αναμένεται να έχει αίσιο τέλος.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.