ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ομαλά και εντός χρονοδιαγράμματος προχωράει η ανακατασκευή του αεροπ/φόρου Kuznetsov

Ομαλά και εντός χρονοδιαγράμματος προχωράει η ανακατασκευή του αεροπ/φόρου Kuznetsov

Οι εργασίες ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού του ρωσικού αεροπλανοφόρου RFS Admiral Kuznetsov, είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας United Shipbuilding Corporation, Alexei Rakhmanov.

Σύμφωνα με τον διευθυντή όλες οι εργασίες βαίνουν καλώς και αυτή την περίοδο αντικαθίστανται βασικοί μηχανισμοί, αποσυναρμολογούνται και προετοιμάζονται ορισμένα τμήματα του πλοίου για να υποστούν εκσυγχρονισμό.

Το επόμενο βήμα είναι η πραγματοποίηση των εργασιών στην προβλήτα του ναυπηγείου Zvyozdochka Ship Repair Yard στην πόλη του Murmansk. Στο ναυπηγείο αυτό θα εξεταστούν οι άξονες των προπελών του πλοίου και οποιαδήποτε άλλα τμήματα που σχετίζονται με τα μηχανικά τμήματα του αεροπλανοφόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροπλανοφόρο RFS Admiral Kuznetsov εντάχθηκε στη δύναμη του Σοβιετικού Ναυτικού το 1990. Το αεροπλανοφόρο έχει μήκος 304,5 μέτρα εκτόπισμα 58.000 τόνους, 24-26 αεροσκάφη και 12 ελικόπτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.