Έρχονται τα MK V – To ΠΝ προκήρυξε διαγωνισμό για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα

Έρχονται τα MK V – To ΠΝ προκήρυξε διαγωνισμό για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα

Το Πολεμικό Ναυτικό προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη σύναψη συμφωνίας-πλαίσιο, με αντικείμενο την μεταφορά των τεσσάρων σκαφών MK V και υποστηρικτικού με αυτά εξοπλισμού από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, χρονικής διάρκειας μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019.

Το κόστος μεταφοράς των σκαφών και των υλικών εκτιμάται ότι θα προσεγγίσει τις €990.000, απαλλασσόμενου ΦΠΑ.

Με βάση τα συνοδευτικά στοιχεία της προκήρυξης του διαγωνισμού, τα MK V θα φθάσουν στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας εντός τριών μηνών από την έγγραφη ειδοποίηση της υπηρεσίας για την εκτέλεση της μεταφοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τέσσερα MK V προορίζονται να αξιοποιηθούν από την ΔΥΚ και αποκτούνται μέσω των προγραμμάτων Excess Defense Articles (EDA). Να θυμίσουμε, προηγουμένως η Υπηρεσία Προμηθειών της Αμερικανικής Κυβέρνησης είχε προκηρύξει διαγωνισμό για την φόρτωση των σκαφών σε πλοίο από το North Island των ΗΠΑ έως τις 29 Οκτωβρίου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.