ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βυθίστηκε πλοίο φορτωμένο με παλιοσίδερα στη Μαύρη Θάλασσα

Βυθίστηκε πλοίο φορτωμένο με παλιοσίδερα στη Μαύρη Θάλασσα

Ένα πλοίο φορτωμένο με παλιοσίδερα βυθίστηκε σήμερα στη Μαύρη Θάλασσα, όμως όλα τα μέλη του πληρώματός του διασώθηκαν, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία επικαλούμενα την ομοσπονδιακή υπηρεσία θαλάσσιων και ποτάμιων μεταφορών (Rosmorrechflot).

Το πλοίο, που έφερε σημαία Παναμά, πήρε κλίση και βυθίστηκε. Τα οκτώ μέλη του πληρώματος, δύο Τούρκοι και έξι Αζέροι, σώθηκαν από ένα δεξαμενόπλοιο το οποίο πλέει προς το λιμάνι το Νοροροσίσκ. Όλοι οι ναυτικοί είναι καλά στην υγεία τους.

Ο καπετάνιος του πλοίου εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 6.45 τα ξημερώματα ενώ απείχε 50 ναυτικά μίλια από την ακτή. Οι ναυτικοί εγκατέλειψαν το σκάφος και επιβιβάστηκαν σε μια σωστική λέμβο. Παραπλέοντα σκάφη έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν και το τάνκερ Minerva περισυνέλεξε το πλήρωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βύθιση του πλοίου ενδέχεται να οφείλεται σε μετατόπιση του φορτίου του. Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, δεν υπάρχει κίνδυνος θαλάσσιας ρύπανσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.