ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πλήγμα για το ρωσικό Ναυτικό: Γερανός έπεσε επάνω στο Κουζνέτσοφ και τρύπησε το κατάστρωμα πτήσεως!

Πλήγμα για το ρωσικό Ναυτικό: Γερανός έπεσε επάνω στο Κουζνέτσοφ και τρύπησε το κατάστρωμα πτήσεως!

Το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας υπέστη μεγάλη ζημιά σε ελλιμενισμό του την Τρίτη με αποτέλεσμα έναν αγνοούμενο και τέσσερις τραυματίες όπως δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Μια πλωτή δεξαμενή βυθίστηκε νωρίς το πρωί στο Μουρμάνσκ, ρίχνοντας έναν γερανό πάνω στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου “Kuznetsov” , ανακοίνωσε η United Shipbuilding Corporation.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Αλεξέι Ραχμανόφ, δήλωσε ότι ο γερανός 70 τόνων άφησε μια τρύπα 20 τετραγωνικών μέτρων, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έβλαψε κανένα ζωτικό σύστημα του πλοίου.

Το ατύχημα συνέβη καθώς το πλοίο έφευγε από την αποβάθρα μετά από επισκευές. Ο Ρακμανόφ δήλωσε ότι μπορεί να προκλήθηκε από αιφνίδια αύξηση της ισχύος που οδήγησε στην βλάβη των αντλιών.

“Τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν και κάποιος εξακολουθεί να ανοείται”, δήλωσε η κυβερνήτης της Μουρμάνσκ Μαρίνα Κόβτουν στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 24 την Τρίτη.

Ωστόσο, ο Ραχμανόφ αναγνώρισε ότι η απώλεια της τεράστιας δεξαμενής των 80.000 τόνων θα διαταράξει τον προγραμματισμένο εκσυγχρονισμό άλλων ρωσικών πολεμικών πλοίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.