ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεξαμενόπλοιο με 150.000 κυβικά μεθάνιο προσάραξε ανοιχτά του Ηρακλείου!

Δεξαμενόπλοιο με 150.000 κυβικά μεθάνιο προσάραξε ανοιχτά του Ηρακλείου!

Ενα τάνκερ, που μεταφέρει 150.000 κυβικά μεθάνιο, προσάραξε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου, σε αμμώδη θαλάσσια περιοχή.

Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση από την προσάραξη του τάνκερ, που αποκολλήθηκε με τη βοήθεια δύο ρυμουλκών και αγκυροβόλησε έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «GASLOG SARATOGA», με σημαία Βερμούδων, είχε αναχωρήσει από το Χιούστον με προορισμό το λιμάνι Αλί Αγά της Τουρκίας, με ενδιάμεσο σταθμό το Ηράκλειο. Εχει 31 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων και 10 Έλληνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.