ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αλλαγές στην εκπαίδευση των πληρωμάτων των ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων

Αλλαγές στην εκπαίδευση των πληρωμάτων των ρωσικών πυρηνικών  υποβρυχίων

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα των πληρωμάτων του τελευταίου SSR του Borey-A SSBN τύπου 955A και της Yasen-M SSGN του έργου 885M.

Αυτό έρχεται μετά την προτροπή του προέδρου να επιταχύνει την κατασκευή πυρηνικών υποβρυχίων. Το πλήρωμα των υποβρυχίων παρέλαβε ένα U-boat και στη συνέχεια άρχισαν την εκπαίδευση στο πλοίο.

Τώρα, τα μέλη του πληρώματος εκπαιδεύονται κατά τη διάρκεια της κατασκευής και των δοκιμών. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η νέα μέθοδος θα επιταχύνει την έναρξη του κούρσας κατά των πυρηνικών υποβρυχίων, γράφει η εφημερίδα της Izvestia.

Τα πληρώματα των πυρηνικών υποβρυχίων θα είναι σε θέση να αναλάβουν καθήκοντα αμέσως μετά την αποδοχή των U-βαρκών στην υπηρεσία, δήλωσε η κύρια κυβέρνηση του Ναυτικού. Οι υποβρύχιοι θα εκπαιδεύσουν την καθημερινή εξυπηρέτηση, την προετοιμασία, τη ναυσιπλοΐα και την καταπολέμηση κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της κατασκευής των υποβρυχίων πλοίων. Προηγουμένως, η εκπαίδευση έφτασε σχεδόν ένα χρόνο, που έπρεπε να προστεθεί στην προηγούμενη χρονική περίοδο.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει διάφορα στάδια, είπε ο Ναύαρχος Igor Kurdin. “Αρχικά επιλέγεται το πλήρωμα, οι υποβρύχιοι στη συνέχεια μελετούν το σκάφος σε εκπαιδευτικά κέντρα στο Obninsk και το Sosnovy Bor και μετά πηγαίνουν στο ναυπηγείο για να μελετήσουν το σχεδιασμό του υποβρυχίου που βρίσκεται υπό κατασκευή.Μαζί με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές το πλήρωμα συμμετέχει στην πρόσδεση, εκτελώντας δοκιμές αποδοχής και πλοήγησης και εκτελεί περίπλοκους ελιγμούς. Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει πλοήγηση κάτω από πάγο με υποχρεωτική δέσμευση των πυραύλων και των τορπιλών », δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.