ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό με τον χαμό Αξιωματικού της ΣΔΑΜ

Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό με τον χαμό Αξιωματικού της ΣΔΑΜ

Ένα τραγικό και δυστυχές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έχασε την ζωή του.

Στο πένθος βυθίστηκαν σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, αφού έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, πως Αξιωματικός που υπηρετούσε σε ιδιαίτερα κρίσιμη μονάδα, έφυγε από την ζωή. Ποιες ενέργειες έχουν δρομολογηθεί και ποιες είναι οι γνωστές πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Παρασκευής 12 Απριλίου 2019, ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ. Κ. ΠΝ που υπηρετεί στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία και ακολούθως απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός της υπηρεσίας του.

Στον Αξιωματικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.