ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρόγραμμα τορπιλών: Αυτά είναι τα υποψήφια όπλα για τα υποβρύχια Type 214

Πρόγραμμα τορπιλών: Αυτά είναι τα υποψήφια όπλα για τα υποβρύχια Type 214

Η απόκτηση σύγχρονων τορπιλών για τα υποβρύχια Type 214 του ΠΝ είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα.

Η πρόσφατη πρόσκληση από το ΠΝ τεχνικού διαλόγου για την προμήθεια τορπιλών βαρέως τύπου και ολοκλήρωσή τους στα οπλικά συστήματα ISUS 90-15 και ISUS 90-46 των Υ/Β Τ.214 και Υ/Β ΩΚΕΑΝΟΣ» ανοίγει κάποιες προοπτικές ότι τελικά το απόλυτα αυτό επιβεβλημένο πρόγραμμα θα «τρέξει» τελικά.

Οι υποψήφιες τορπίλες είναι η Black Shark Advanced, η SeaΗake Mod 4 η F21, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η πιθανή υποψηφιότητα της Mk48 ADCAP την οποία δεν «απαγορεύουν» τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά που απαιτούνται, αν και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.