ΠΝ: Μετά τη Σαλαμίνα άσκηση «μείζονος ατυχήματος» και στο ναύσταθμο Κρήτης

ΠΝ: Μετά τη Σαλαμίνα άσκηση «μείζονος ατυχήματος» και στο ναύσταθμο Κρήτης

H πληρότητα σχεδίασης των αντιδράσεων, ο βαθμός ετοιμότητας και η ικανότητα διεύθυνσης και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, ελέγχθηκαν κατά την άσκηση μείζονος ατυχήματος που διεξήχθη στο ναύσταθμο Κρήτης, υπό τη διεύθυνση του συντονιστικού κέντρου του ναυστάθμου και του διοικητή πλοίαρχου Θ. Μικρόπουλου

Στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού από τον ναύσταθμο και από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, την 5η ταξιαρχία Πεζικού (5η ΤΑΞΠΖ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ»), το Πεδίο Βολής Κρήτης, την αστυνομική διεύθυνση Χανίων, την πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων, το κεντρικό λιμεναρχείο Χανίων, τη διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας περιφερειακής ενότητας Χανίων, το δήμο Χανίων, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, το Εθνικό Κέντρο ‘Αμεσης Βοήθειας , τον Ερυθρό Σταυρό καθώς και εθελοντές διασώστες της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) και ναυαγοσώστες.

Την άσκηση παρακολούθησε ο γενικός επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού, υποναύαρχος Δημήτριος Σούφρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.