ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Β.Πούτιν για τους 14 νεκρούς στο υποβρύχιο: «Να βρεθούν…»

Β.Πούτιν για τους 14 νεκρούς στο υποβρύχιο: «Να βρεθούν…»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε «μεγάλη απώλεια» τον θάνατο 14 ναυτών σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα υποβρύχιο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα για την τραγωδία αυτήν.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια για το πολεμικό ναυτικό και για τις ένοπλες δυνάμεις στο σύνολό τους», είπε ο Πούτιν, απευθυνόμενος στον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

Ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή στον υπουργό να διεξαχθεί έρευνα «για να βρεθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας».

Το ερευνητικό βαθυσκάφος είχε αποστολή να μελετήσει τον θαλάσσιο χώρο κοντά στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού. Όπως ανέφερε το υπουργείο Άμυνας, κατά τη διάρκεια βιομετρικών μετρήσεων προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να υποστούν δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις οι 14 ναύτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.