ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΓΕΝ: Μία απαιτητική ιστιοδρομία έκρινε τους νικητές του «56ου Ράλλυ Αιγαίου»

ΓΕΝ: Μία απαιτητική ιστιοδρομία έκρινε τους νικητές του «56ου Ράλλυ Αιγαίου»

Το ΓΕΝ πραγματοποίησε εκδήλωση για να βραβεύσει του νικητές του 56ου ράλλυ Αιγαίου στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ).

Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μεγάλη ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης). Είναι το παλαιότερο και λαμπρότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον ελληνικό χώρο και χαρακτηρίζεται ως θαλάσσιος Μαραθώνιος.

Από το 1964 συγκεντρώνει αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, διοργανώθηκε η τελετή απονομής επάθλων στους νικητές του 56ου Ράλλυ Αιγαίου στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ). Στην τελετή απονομής παρέστησαν μέλη της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, o Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης ΛΣ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος φίλων της ιστιοπλοΐας.

Τη διοργάνωση του Ράλλυ Αιγαίου υποστήριξε το Πολεμικό Ναυτικό με τη διάθεση των χώρων του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» και της ΝΔΑ, καθώς και με τη διάθεση της πυραυλακάτου ΞΕΝΟΣ, ως πλοίο ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια των ιστιοδρομιών.

Στο 56ο Ράλλυ Αιγαίου συμμετείχαν στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού με το ιστιοπλοϊκό σκάφος Ι/Φ PEGA με πλήρωμα από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το οποίο έλαβε την 1η θέση στην κατηγορία PERFORMANCE.

Φωτογραφίες από την βράβευση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.