Συμμετοχή του ΠΝ στην άσκηση ΒREEZE 2009 στην Βουλγαρία

Συμμετοχή του ΠΝ στην άσκηση ΒREEZE 2009 στην Βουλγαρία

Η
κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ θα συμμετάσχει στην άσκηση «BREEZE 2009», η
οποία θα διεξαχθεί από 7 έως 12 Ιουλίου 2009 στην ευρύτερη περιοχή της
Μαύρης θάλασσας εντός των χωρικών υδάτων της Βουλγαρίας.

Η κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ θα συμμετάσχει στην άσκηση «BREEZE 2009», η οποία θα διεξαχθεί από 7 έως 12 Ιουλίου 2009 στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης θάλασσας εντός των χωρικών υδάτων της Βουλγαρίας.

Η άσκηση «BREEZE 2009» είναι πολυεθνική ναυτική άσκηση (Invitex – Livex) η οποία διοργανώνεται και φιλοξενείται από τη Βουλγαρία στο πνεύμα του προγράμματος Partnership For Peace.

Σκοπός της άσκησης είναι η συνεκπαίδευση των συμμετεχουσών μονάδων σε τακτικές και διαδικασίες για την αντιμετώπιση ρεαλιστικών σεναρίων σε περιβάλλον ασύμμετρων απειλών.

Στην άσκηση συμμετέχουν πλοία, αεροσκάφη και προσωπικό για τη στελέχωση του επιτελείου από Βουλγαρία, Ιταλία, Ρουμανία, Τουρκία, Ελλάδα, ΗΠΑ και Κροατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.