ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προετοιμασία Ασκήσεως Έρευνας Διασώσεως Υ/Β «ΚΟΡΑΛΛΙ 03/2009»

Προετοιμασία Ασκήσεως Έρευνας Διασώσεως Υ/Β «ΚΟΡΑΛΛΙ 03/2009»

Ολοκληρώθηκαν
την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 οι έλεγχοι και εν οι πλω δοκιμές στη θαλάσσια
περιοχή ασκήσεων Υ/Β Διαπορίων κόλπου Μεγάρων, με τη συμμετοχή του Υ/Β
ΓΛΑΥΚΟΣ (S-110), στο πλαίσιο προετοιμασίας μέσων και προσωπικού,
επικείμενης της διεξαγωγής ασκήσεως έρευνας / διασώσεως Υ/Β με την
επωνυμία «ΚΟΡΑΛΙ». 

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 οι έλεγχοι και εν οι πλω δοκιμές στη θαλάσσια περιοχή ασκήσεων Υ/Β Διαπορίων κόλπου Μεγάρων, με τη συμμετοχή του Υ/Β ΓΛΑΥΚΟΣ (S-110), στο πλαίσιο προετοιμασίας μέσων και προσωπικού, επικείμενης της διεξαγωγής ασκήσεως έρευνας / διασώσεως Υ/Β με την επωνυμία «ΚΟΡΑΛΙ». 

Οι ασκήσεις τύπου «ΚΟΡΑΛΙ» είναι τεχνικές ασκήσεις μικρής κλίμακας που διοργανώνονται από τη Διοίκηση Υ/Β με το συντονισμό του Αρχηγείου Στόλου και περιλαμβάνουν την επικάθιση υποβρυχίου στο βυθό και την ενεργοποίηση των μέσων έρευνας και διάσωσης κινδυνεύοντος Υ/Β του ΠΝ.

Μετά την πρώτη επιτυχή διεξαγωγή της σε εθνικό πλαίσιο το Μάιο του 2008, η άσκηση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα επιχειρησιακής εκπαιδεύσεως του Αρχηγείου Στόλου και μέχρι τώρα έχουν συμμετάσχει όλα τα Υ/Β τύπου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» (Τ.209/1200).

Στην προσεχή άσκηση που προγραμματίζεται για τη Δευτέρα  13 Ιουλίου 2009 πρόκειται για πρώτη φορά να συμμετάσχει Υ/Β τύπου «ΓΛΑΥΚΟΣ».

Η προηγούμενη άσκηση ΑΣΤΕΡΙΑΣ-ΚΟΡΑΛΙ είχε γίνει πέρυσι τον Μάιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.