Ολοκλήρωση εργασιών Εκσυγχρονισμού Φ/Γ ΕΛΛΗ (φωτογραφίες)

Ολοκλήρωση εργασιών Εκσυγχρονισμού Φ/Γ ΕΛΛΗ (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε
την Τρίτη 28 Ιουλίου 2009 στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η
παράδοση στο Πολεμικό Ναυτικό της πέμπτης από τις έξι συνολικά Φρεγάτες
τύπου Standard, οι οποίες εκτελούν εργασίες εκσυγχρονισμού μέσου χρόνου
ζωής. 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου 2009 στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η παράδοση στο Πολεμικό Ναυτικό της πέμπτης από τις έξι συνολικά Φρεγάτες τύπου Standard, οι οποίες εκτελούν εργασίες εκσυγχρονισμού μέσου χρόνου ζωής, όπως αναφέρει σχετικά δελτίο Τύπου του Πολεμικού Ναυτικού. 

 

Στην τελετή παράδοσης της Φ/Γ ΕΛΛΗ, παρέστησαν ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ Αναστάσιος Νεράντζης, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παναγιώτης Μελάς, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Διευθύνσεως Εξοπλισμών κ. Αναστάσιος Τενεκούδης, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Καραΐσκος ΠΝ καθώς και πλήθος λοιπών προσκεκλημένων.

Tο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού αφορά 6 από τις 10 Φ/Γ κλάσης Standard του ΠΝ και βρίσκεται σε εξέλιξη στα Ελληνικά Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούλιο 2004 και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός πέντε Φ/Γ οι οποίες έχουν παραδοθεί στο ΠΝ, ενώ η τελευταία φρεγάτα (Φ/Γ ΑΙΓΑΙΟΝ) αναμένεται να παραδοθεί περί τα τέλη του 2009.

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παραπάνω φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση, ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: (συμπιεσμένες σε αρχείο .zip, 2,9 MB)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.