ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιταλία: «Καμία μείωση ισχύος με την πώληση των δύο FREMM στην Αίγυπτο» – Εμείς ψάχνουμε ακόμα μεταχειρισμένα για το ΠΝ

Ιταλία: «Καμία μείωση ισχύος με την πώληση των δύο FREMM στην Αίγυπτο» – Εμείς ψάχνουμε ακόμα μεταχειρισμένα για το ΠΝ

Ο Ιταλός ΥΠΑΜ Λορένζο Γκουερίνι μίλησε σε επιτροπή σχετικά με την πώληση των δύο φρεγατών FREMM(εμείς κατά τα άλλα ψάχναμε μεταχειρισμένα πλοία αλλά δεν βρίσκαμε!) και κατά πόσο ήταν σωστό να δοθούν στην Αίγυπτο καθώς το 2016 είχε σκοτωθεί ένας Ιταλός φωτορεπόρτερ στο Κάιρο αλλά και κατά πόσο θα επηρεάσει την δύναμη του ιταλικού ναυτικού η απώλεια των δύο σκαφών που μόλις παραδίδονταν(τα σκάφη είναι πρακτικά καινούργια).

Ο υπουργός δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία απώλεια ισχύος στο ιταλικό ναυτικό καθώς θα αντικατασταθούν από δύο νέα παρόμοια σκάφη από το 2024 και δεν υπάρχει ρίσκο. Μάλιστα δήλωσε ότι η πώληση ενισχύει και τα ναυπηγεία Fincantieri αλλά και μειώνει το κόστος για το ιταλικό δημόσιο καθώς προστίθεται ένας ακόμα χρήστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.