ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η «ΛΗΜΝΟΣ» αποπλέει από τις ελληνικές θάλασσες και πάει στην Λιβύη για την επιχείρηση IRINI (φωτό)

Η «ΛΗΜΝΟΣ» αποπλέει  από τις ελληνικές θάλασσες και πάει στην Λιβύη για την επιχείρηση IRINI (φωτό)

Η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, όπως και όλα τα πλοία του Στόλου έχουν δει ατελείωτη “δράση” τους τελευταίους 2 μήνες. Τα πλοία έχουν συμπληρώσει πάνω από δυο μήνες στη θάλασσα συνεχώς, και παρά την τουρκική οπισθοχώρηση, το ΠΝ και οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή.

Η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, που ενεπλάκη στο περιστατικό με την Kemal Reis, διατάχτηκε να πλεύσει στα ανοιχτά της Λιβύης, προκειμένου να συμμετάσχει στην OPERATION IRINI, την επιχείρηση ελέγχου των πλοίων που προσπαθούν να “σπάσουν” το στρατιωτικό εμπάργκο που έχει επιβληθεί στη Λιβύη.

Το πλοίο δεν έχει επιστρέψει καθόλου στο Ναύσταθμο, και παραμένει στην πρώτη γραμμή, καθώς πρόκειται για ένα παλαιό μεν, αλλά ισχυρά οπλισμένο πολεμικό δε.

Οι Τούρκοι, και οι εντόπιοι αναμεταδότες, έγραφαν αρχικά πως η ΛΗΜΝΟΣ είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ είχε και τραυματίες. Και το πλοίο, όχι μόνο συμμετείχε την επόμενη σε ασκήσεις, αλλά τώρα πηγαίνει στη Λιβύη, να συμμετάσχει σε μια πραγματική επιχείρηση, που θα την φέρει αντιμέτωπη και με περισσότερα πλοία του Τουρκικού Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.